Список документов для бизнес-деловой визы в Великобританию: C-Visit Standard Business Visitor visa
Как получить визу из Германии в Великобританию? Получить британскую визу в Германии форум
|
Светлана, Добрый день!
Письмо коллегиально проанализирована, наши рекомендации:
Светлана, главное убедить офицера что срок указанный в анкете будет четко соблюдаться, второй визит можно дольше задержаться в UK.
Dear Elena,
Please see below our response to why Diana Kolesnyk stayed in London with us.
Dear Sir or Madam,
I am writing to you today on behalf of myself and my husband, Bred, in order to give you an insight of the reasons for Maria extended stay in London with our family. Maria is our close family friend who travelled to London with my mum, Irina , on the 1st of March 2019 to help me get ready for the arrival of my first child who is now almost seven months old. We spent several days going to my final midwife appointments, doing some essential shopping and preparing the nursery. I gave birth to the baby on the 6th of March through the C-section and if you might be aware this procedure has its own consequences. Although my delivery was smooth and successful for the first three weeks I was not fully able to lift my baby out of the crib, hold him for a long time and not challenge myself physically in general. Due to work circumstances, my mum, Irina Kovalenko, was not able to extend her stay and had to leave before this recovery period was over. Therefore me and my husband have decided to ask Maria to stay with us for longer and help me physically during this challenging period.
I am sure you understand that becoming a mum especially for the first time is not easy both physically and emotionally. Our baby’s arrival happened three months before my husband had launched a very big project - a restaurant in the heart of Mayfair, London. During these three months he was working day and night with very few days off. Although our baby’s arrival was planned and long awaited, this was a huge opportunity for my husband that both of us made a decision to pursue. However, only because of Maria constant help and support I was able to recover and slip into a post-partrum depression. She helped me through challenging periods of baby colics, breastfeeding and my own physical recovery. Her presence in our home brought and brings me comfort and confidence and helped me become a mother I am today.
Kind regards,Let me know if this is suitable and if anything needs to be added or changed. I do speak Russian fluently but find it easier and much faster to type in English.
Kind regards,
С уважением, Алекс Эптон
Список документов для бизнес-деловой визы в Великобританию: C-Visit Standard Business Visitor visa
Подайте заявку на эту визу, если вы хотите посетить Великобританию в отпуске или увидеть свою семью и друзей, заняться бизнесом, принять участие в спортивных или творческих мероприятиях или получить частное лечение.
Может работать | Может учиться | Как долго ты сможешь остаться | Стоимость |
Нет, в большинстве случаев | Да (до 30 дней), но не как основная причина вашего визита | Обычно до 6 месяцев | £ 95 (на 6 месяцев) |
Подайте заявку на эту визу, если вы проходите короткий курс обучения или стажировки в Великобритании.
Нет | да | 6 или 11 месяцев | 97 фунтов стерлингов за 6 месяцев, 186 фунтов стерлингов за 11 месяцев |
Подайте заявление на получение этой визы, если вам нужно проехать через Великобританию по пути в другую страну.
Как долго вы можете оставаться и сколько стоит виза, зависит от того, проходите ли вы пограничный контроль Великобритании.
Нет | Нет | 48 часов | 64 фунта стерлингов |
Нет | Нет | Ваше дальнейшее путешествие должно быть в течение 24 часов. | 35 фунтов стерлингов |
передо мной стоит задача получения business visa, находясь на территории Германии. При этом последняя подобная 180-дневная виза истекла 28 ноября 2015.
Подскажите, пожалуйста, как ее оформить, и с какого числа я могу опять запросить такую визу?
Спасибо.
С уважением, Марина